Cava Mont Marcal Brut Reserva is een fijne cava met smaken van rijpe appels, bananen en ananas. Drink deze Spaanse bubbel op een temperatuur van 8-10°C.
Cava Mont Marcal Brut Reserva is lekker bij gegrilde vis, gevogelte of schaal- en schelpdieren. Bijvoorbeeld een heerlijke pasta Vongole.
Je kunt de wijn nu drinken en tot 2026 bewaren.
Cava Mont Marcal Brut Reserva is afkomstig van het wijnhuis Mont Marcal. Mont Marçal heeft zeker een naam te verdedigen als het op cava aankomt. Zij zijn de derde grootste producent in Spanje. Eigenaar Manuel Sancho en zijn dochters weten hun kwaliteiten bijna elk jaar te verbeteren door een goede organisatie en investeringen in nieuwe technologieën.
Cava Mont Marcal Brut Reserva is gemaakt van Macabeo, Xarel.lo, Chardonnay en Parellada druiven. Elke druivensoort wordt apart geoogst en vergist en de oogst gebeurt machinaal. De eerste gisting duurt 12 dagen bij een temperatuur van 14-16°C, en de tweede gisting vindt plaats in de fles gedurende ten minste 15 maanden in de kelder.
Ontdek meer over onze andere bubbels en laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment.