Biscardo Neropasso Rosso heeft smaken van rijp rood fruit zoals kersen en pruimen. Deze rode wijn is fijn en fluwelig in de mond, met zachte tannines in de afdronk. Drink deze wijn op een temperatuur van 16-18°C.
Biscardo Neropasso Rosso is heerlijk bij gegrild rood vlees, lamsvlees en rijpe kazen.
Deze wijn is nu op dronk en kan tot 2026 bewaard worden.
Afkomstig uit de Veneto streek in Italië, wordt Biscardo Neropasso Rosso geproduceerd door Cantina Mabis, een familiebedrijf van de familie Biscardo. Met 150 jaar ervaring staan de broers Maurizio en Martino Biscardo aan het roer en zijn bekend om hun drinkbare wijnen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
Gemaakt van Corvinone, Corvina en Cabernet druiven. Deze wijn wordt vervaardigd volgens de traditionele Appassimento methode, waarbij de druiven twee maanden langer aan de wijnstok rijpen en vervolgens in grote geperforeerde plastic dozen drogen tot februari. Dit proces concentreert de suikers en aroma's, wat resulteert in een rijke smaak.
Ontdek meer over onze andere wijnen uit Italië en laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment.
Producent | Biscardo - Via Cappuccini 6 - 37032 Monteforte d'Alpone (VR) - Italië |
Totaal zuur in g / l (ca.) | 5,5 |
Restsuikers in g / l (ca.) | 14,6 |
Allergenen en ingrediënten | Bevat sulfiet |
Flesgrootte in liters | 0,75 |
Alcoholpercentage | 13,5 |
Land van herkomst | Italië |
Wijngebied | Veneto |
Druivensoort | Corvina |
Merk | Biscardo |