Paradiso 1954 Primitivo is vol van smaak, met aanwezige maar goed geïntegreerde tannines, veel donker fruit (pruimen en bessen) en indrukken van specerijen. Drink deze Primitivo uit Puglia op een temperatuur van 16-18°C.
Paradiso 1954 Primitivo is heerlijk bij gegrild vlees, stoofschotels, pasta met rijke saus en pittige pizza. Deze wijn past perfect bij elke gelegenheid.
Je kunt deze wijn nu drinken en hij blijft op zijn best tot 2028.
Paradiso 1954 Primitivo wordt gemaakt door Cantine Paradiso, een wijnhuis dat bekend staat om zijn gulle ‘jammy’ rode wijnen gemaakt van Primitivo, Negroamaro en Nero di Troia.
Paradiso 1954 Primitivo is gemaakt van 100% Primitivo druiven. De wijn rijpt twee maanden in RVS tanks, waarna een houtrijping van 12 maanden volgt in barriques. Na de houtrijping gaat de wijn weer terug naar de RVS tanks voor drie maanden. Voordat het op de markt wordt gebracht, rijpt de wijn nog vier maanden in de fles.
Ontdek meer over onze andere Primitivo wijnen en laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment.