Laurent Miquel Père et Fils Cabernet Sauvignon heeft mooie zachte tannines. Rijk rood fruit en typische cassis smaak, aangevuld met een hint kruiden. Mooi in balans met een fijne diepgang. Drink deze rode wijn op een temperatuur van 16-18°C.
Lekker bij Rood vlees
Pere et Fils Cabernet Sauvignon is lekker bij rood vlees, bij steak tartare en bij aubergine van de grill.
Op dronk
Je kunt deze rode wijn nu drinken en tot 2027 bewaren.
Zuid-Frankrijk
Pere et Fils Cabernet Sauvignon is afkomstig van het wijnhuis Laurent Miquel in de Languedoc. Père et Fils als vader en zoon , Henri en Laurent Miquel. Dit familiebedrijf weet met veel ervaring en jeugdige invloeden heerlijk wijn te maken met typisch Zuid-Franse stijl.
Cabernet Sauvignon druiven
Pere et Fils Cabernet Sauvignon is gemaakt van Cabernet Sauvignon druiven. Door een goede gecontroleerde vergisting ontwikkelen druiven zich tot wijn met goede structuur en fruitig karakter. Om de wijn extra complexiteit te geven rijpt een deel van de wijn voor 4 maanden op eikenhout.