The Wolftrap Red is sappig, fruitrijk ( donker fruit), rond en kruidig met rijpe tannine structuur. Drink deze rode wijn op een temperatuur van 16-18°C.
Deze wijn is lekker bij gegrild vlees, wild en stevige kazen, maar ook bij de borrel.
Je kunt de wijn nu drinken en tot 2027 bewaren.
The Wolftrap Red wordt gemaakt door de beroemde wijnmaker Marc Kent van het wijnhuis Boekenhoutskloof uit Franschhoek, Zuid-Afrika.
Deze wijn is gemaakt van 86% Syrah, 13% Mourvèdre en 1% Viogner druiven en heeft daarna gerijpt op gedeeltelijk nieuwe Frans eikenhouten vaten.
Producent | Boekenhoutskloof |
Totaal zuur in g / l (ca.) | 5,2 |
Restsuikers in g / l (ca.) | 3,0 |
Allergenen en ingrediënten | Bevat sulfiet |
Flesgrootte in liters | 0,75 |
Alcoholpercentage | 14,2 |
Land van herkomst | Zuid-Afrika |
Wijngebied | Franschhoek |
Druivensoort | Shiraz |
Merk | Boekenhoutskloof |