Zenato Valpolicella Superiore smaakt naar kersen, wilde bessen en kruiden met zachte tannines en een volle body. Drink deze rode wijn op een temperatuur van 16-18°C.
Lekker bij Vlees en Kaas
Zenato Valpolicella Superiore is lekker als aperitief en bij gegrild vlees, rijke pasta’s en rijpe kazen.
Op dronk
Je kunt de wijn nu drinken en tot 2027 bewaren.
Veneto, Italië
Zenato Valpolicella Superiore wordt gemaakt door het wijnhuis Zenato uit Veneto in Italië.
Corvina Veronese, Rondinella en Sangiovese
Zenato Valpolicella Superiore is gemaakt van Corvina Veronese, Rondinella en Sangiovese druiven. De druiven zijn handmatig geplukt. Na de fermentatie rijpt de wijn 12 maanden in eikenhouten vaten.
€ 11,95
Beschikbaarheid:Op voorraad
SKU
5101
Producent
Zenato Azienda Vitivinicola S.R.L.-Peschira del Garda (VR), Italië