Rode wijn

Le X-Mas Rouge Appassito by Paul Mas 2023

Op voorraad
9,85
Fles
Doos (6)

Le X-Mas Rouge Appassito by Paul Mas 2023

Le X-Mas Rouge Appassito by Paul Mas heeft smaken van rijpe bessen, kersen en specerijen. Zacht, elegant en met aangename tannines.  Drink deze rode wijn bij een temperatuur van 16-18°C.

Drink hem bij rood vlees

Le X-Mas Appassito by Paul Mas is uitstekend bij gerechten met rood vlees zoals een pepersteak.

Drink hem nu

Je kunt de wijn nu drinken en bewaren tot 2025.

Languedoc , Frankrijk

Van geselecteerde wijngaarden in de Languedoc. Het klimaat is er mediterraan met invloeden van de Atlantische Oceaan.

Marselan, Grenache Noir, Cinsault en Carignan

Le X-Mas Rouge Appassito by Paul Mas wordt gemaakt van Marselan, Grenache Noir, Cinsault en Carignan druiven. De wijn wordt traditioneel gevinifieerd, elke druivensoort wordt apart gevinifieerd. Marselan vereist een speciale behandeling waarbij de druiven gedeeltelijk worden geoogst. Sommige gebieden worden onmiddellijk geoogst, andere worden bewust langer aan de wijnstok gelaten. Hierdoor kan er meer water verdampen en krijgt de wijn een rijkere smaak. De wijn rijpt gedurende 5 maanden in Frans eikenvaten.

€ 9,85
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
1700
Producent Les Domaines Paul Mas, D5, Route de villeveyrac, 34530 Montagnac, France
Totaal zuur in g / l (ca.) 3,15
Restsuikers in g / l (ca.) 10
Allergenen en ingrediënten Bevat Sulfiet
Flesgrootte in liters 0,75
Alcoholpercentage 14
Land van herkomst Frankrijk
Wijngebied Languedoc-Roussillon
Druivensoort Marselan
Merk Paul Mas