Masca del Tacco Susumaniello is elegant en krachtig met rijpe tannine, smaken van bosbessen en rijp rood fruit en met een lange afdronk. Drink deze rode wijn op een temperatuur van 16-18°C.
Je kunt de wijn nu drinken en tot 2027 bewaren.
Masca del Tacco Susumaniello is lekker bij gegrild rood vlees, bij lamsvlees, bij stoofschotels, bij wild en bij rijpe kazen.
Masca del Tacco Susumaniello is afkomstig van het familiebedrijf Masca del Tacco. In 2010 opgericht door Felice Mergè en zijn vader Armando. Zij kochten een gebouw in Erchie, een klein stadje in de provincie Brindisi (Puglia), en knapten dit op. Bij Masca del Tacco staan traditie, identiteit en territorium hoog in het vaandel maar ook passie, toewijding en ervaring zijn waarden die door het bedrijf gedeeld worden.
Masca del Tacco Susumaniello is gemaakt van 100% Susumaniello druiven. De druiven zijn met de hand geoogst. Gerijpt in stalen tanks en verschillende soorten houten vaten.
Ontdek meer over onze andere Masca del Tacco wijnen uit Puglia en laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment.
Producent | Azienda agricola Masca del Tacco Via Tripoli 7 72020 Erchie (Br) Italie |
Totaal zuur in g / l (ca.) | 5,6 |
Restsuikers in g / l (ca.) | 12,4 |
Allergenen en ingrediënten | Bevat sulfiet |
Flesgrootte in liters | 0,75 |
Alcoholpercentage | 14,5 |
Land van herkomst | Italië |
Wijngebied | Puglia |
Druivensoort | Susumaniello |
Merk | Masca del Tacco |