Pizzolato M-Use Bianco Extra Dry is een heerlijke bubbel met een verfijnde mousse en smaken van perzik & rijpe peer. Drink deze biologische bubbel op een temperatuur van 8-10°C.
Lekker als Aperitief en bij Salades
Deze biologische mousserende wijn is lekker als aperitief en bij lichte voorgerechten zoals salades.
Op Dronk
Je kunt de wijn nu drinken en tot 2025 bewaren.
Uit Veneto, Italië
Pizzolato M-Use Bianco Extra Dry wordt door Pizzolato gemaakt en komt uit de beroemde Veneto streek. Sinds 1991 zijn zij biologisch gecertificeerd.
Glera Druiven
Pizzolato M-Use Bianco Extra Dry is gemaakt van Glera en Pinot Nero druiven.
Ontdek meer over onze andere bubbels en laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment.
€ 8,95
Beschikbaarheid:Op voorraad
SKU
C35286
Producent
La Cantina Pizzolato S.r.l., Via IV Novembre 12, Villorba (TV) , Treviso, Italie