The Bench Desalcoholised Sparkling Wine wordt zorgvuldig geproduceerd door Weinkellerei HXM in Mainz, met 100% Chardonnay druiven. Deze wijn heeft een lichte gouden kleur met een hint van groen en fijne bubbels, en biedt intense aroma's van witte bloemen en citrus.
De smaak is romig en glad, met aanhoudende aroma's die leiden tot een zoete, milde en zeer harmonieuze ervaring. Het ontalcoholisatieproces vindt plaats in een vacuüm bij temperaturen onder de 30° Celsius om thermische schade te voorkomen, waardoor de delicate eigenschappen van de wijn behouden blijven.
Serveer deze sprankelende wijn als aperitief of bij desserts, optimaal gekoeld tussen 6-8°C.
Ontdek meer over onze alcoholvrije wijnen.
Producent | WEINKELLEREI HECHTSHEIM, Rheinhessenstraße 25,D-55129 Mainz-Hechtsheim, Duitsland |
Restsuikers in g / l (ca.) | 60 |
Allergenen en ingrediënten | bevat Sulfiet |
Flesgrootte in liters | 0.75 |
Alcoholpercentage | < 0,5 |
Land van herkomst | Duitsland |
Druivensoort | Chardonnay |
Merk | The Bench |