Vanita Nero d’ Avola Organic smaakt naar rood en zwart fruit, kruidig met hints van eucalyptus en tonen van eikenhout. Deze wijn heeft een volle body met een lange afdronk. Drink deze rode wijn op een temperatuur van 16-18°C.
Lekker bij Rood Vlees
Vanita Nero d’ Avola Organic is lekker bij gerijpte kazen, rood vlees, wild en wild zwijn.
Op dronk
Je kunt de wijn nu drinken en tot 2026 bewaren.
Sicilië, Italië
Vanita Nero d’ Avola Organic komt uit Sicilië in Italië en wordt gemaakt door Farnese Vini.
Verdejo druiven
Vanita Nero d’ Avola Organic is gemaakt van de Nero d'Avola druif, een inheems ras in Sicilië. Het betreft een selectie van de beste organic geteelde druiven. Na een lange fermentatie waarbij de most contact heeft met de schil om kleur, power en aroma's te versterken, wordt de wijn geperst. 50% rijpt gedurende 6 maanden in tanks en de andere 50% in houten vaten.