Vicente Gandia Bobal Rosa is een frisse en fruitige roséwijn uit Spanje. Deze wijn heeft levendige smaken van aardbei, framboos en een vleugje citrus. Drink deze wijn op een temperatuur van 8-10°C.
Deze Bobal Rosa is heerlijk bij zomerse salades, zoals salade niçoise, en gegrilde vis. De wijn vult de frisse smaken van het gerecht goed aan en zorgt voor een verfrissende maaltijd.
Je kunt de wijn nu drinken en tot 2025 bewaren.
Vicente Gandia Bobal Rosa komt uit de Utiel-Requena-regio in Spanje, een gebied dat bekend staat om zijn uitstekende wijnen. De wijnmakerij Vicente Gandia heeft een lange traditie van kwaliteitswijnbouw en combineert moderne technieken met authentieke Spaanse wijnbouwtradities.
Gemaakt van 100% Bobal druiven, een inheemse druif uit deze regio. Deze wijn is gefermenteerd en gerijpt in roestvrijstalen tanks om de frisse en fruitige smaken te behouden.
Ontdek meer over onze andere roséwijnen uit Spanje.
Producent | Vicente Gandía, Ctra. Cheste a Godelleta, s/n, 46370 Chiva, Valencia, Spanje |
Allergenen en ingrediënten | Bevat Sulfiet |
Flesgrootte in liters | 0.75 |
Alcoholpercentage | 12 |
Land van herkomst | Spanje |
Wijngebied | Utiel Requeña |
Druivensoort | Bobal |
Merk | Vicente Gandía |